tniemy na metry i wysyłamy w/g zamówienia klienta.
Wycena i oferty:
+48 669020808
+48 500194910
e-mail:
biuro@weze-tech.pl
Charakterystyka:
elastyczny wąż do ciernych pyłów, proszków spożywczych
używany w urządzeniach przemysłu spożywczego i farmaceutycznego
bezwonny i bezsmakowy
wysoko-elastyczny
odporny na ścieranie
odporny na mikroby
odporny na wibracje
dobra odporność na oleje, benzynę oraz chemikalia
bardzo elastyczny przy niskich temperaturach
Sposób wytwarzania według GMP EC 2023/2006
Dane techniczne:
Grubość ścianki: 0,6 mm
Konstrukcja węża: drut ze stali sprężynowej umieszczony w ściance węża
Wytrzymałość termiczna: - 40 ÷ +90oC krótkotrwale do 125oC
Długości handlowe: 5m, 10m, 15m inne odcinki na zamówienie
Rezystancja powierzchniowa: antystatyczny <10⁹ Ω zgodny z ISO 8031
Bezpieczeństwo: Zatwierdzone przez niezależne laboratorium badawcze dla kompletnego węża wg. dyrektywy UE 10/2011 i WE 1935/2004 oraz do najnowszej dyrektywy UE 2015/174, poliuretan spożywczy zgodny z: FDA 21 CFR 177.2600 oraz 178.2010
Zatwierdzenie wg dyrektywy UE 10/2011 (płyn modelowy A, B, C lub E i D2) oraz WE 1935/2004
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Wąż przesyłowy PROTAPE PUR-C 335 FOOD-AS FLAT fi 50 -2m
Netto: 254,40 zł
Brutto: 312,91 złWąż odciągowy przewodzący AIRDUC PE 362 EC fi 50 mm - odcinek 10 m
Netto: 1 352,80 zł
Brutto: 1 663,94 złWąż odciągowy antystatyczny AIRDUC PUR 350 AS black fi 50
Netto: 55,60 zł
Brutto: 68,39 złWąż do kontaktu z żywnością AIRDUC PUR 350 FOOD-AS fi 50
Netto: 60,20 zł
Brutto: 74,05 złWąż przesyłowy trudnościeralny AIRDUC PUR 355 AS fi 50
Netto: 99,50 zł
Brutto: 122,39 złWąż silikonowy dwuwarstwowy SIL 391 TWO fi 51 mm - 4m
Netto: 635,36 zł
Brutto: 781,49 zł
Zapraszamy do kontaktu
z inżynierami sprzedaży
codziennie w godzinach 7-22
pod numerami telefonów:
Zapytania ofertowe,
wyceny oraz zamówienia
można składać na
adresy email: